Op 11 september a.s. is het de nationale Dag van de Scheiding. Deze dag is tien jaar geleden in het leven geroepen door de vereniging van Familie-, erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), waarvan wij lid zijn.

Met deze dag wil de vereniging aandacht vragen voor de maatschappelijke impact van scheiden en het belang van deskundige begeleiding bij scheiding. Dit belang is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid, doordat scheiden door toegenomen regelgeving, de veranderde maatschappij en internationalisering, behoorlijk complex is geworden.

Ook bij ons kunt u (altijd) terecht met vragen over scheiden en alles wat daarbij komt kijken, waaronder ook de hiermee gepaard gaande emoties. Een (echt)scheidingstraject is immers veel meer dan alleen een zakelijk en juridisch geschil. Bij Family Affairs beschikken we over een jarenlange ervaring, gedegen juridische kennis en bovenal mensenkennis!

Vrijblijvende kennismaking

Op de Dag van de Scheiding is het kantoor tussen 9.00 en 17.00 uur geopend en kan iedereen vrijblijvend langskomen.

In verband met corona heeft het onze voorkeur als u op voorhand een afspraak inplant bij een van onze advocaten via: info@family-affairs.nl of 010-404 95 88. Dat kan uiteraard ook voor een andere dag.