Wie zijn wij?

Family Affairs is een familierechtkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam.

Binnen Family Affairs werken we in een team van twee advocaten en een secretaresse. Wij adviseren, begeleiden en bemiddelen in (echt)scheidingszaken en alle overige familierechtkwesties. Als er kinderen bij betrokken zijn, staat hun belang voorop.

Family Affairs is bij uitstek gespecialiseerd in de begeleiding van ondernemers en expats bij scheiding.

Teamwork

Wij beschikken over jarenlange ervaring, hebben gedegen juridische kennis en boven alles hebben wij mensenkennis. Wij gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. De combinatie van onze verschillende achtergronden en persoonlijkheden maakt ons tot een ijzersterk team. Wij bespreken alle zaken met elkaar en overleggen over de beste aanpak. Dat doen we ook met andere deskundigen als dat nodig is. Family Affairs beschikt over een uitgebreid netwerk van externe professionals en wij kunnen eenvoudig en snel de juiste deskundige inschakelen. Daarbij kan gedacht worden aan financials, fiscalisten, pensioendeskundigen, coaches en therapeuten.

Onze aanpak

Bij Family Affairs staan wij voor een oplossingsgerichte aanpak. Aandacht voor emoties hoort daar altijd bij, een (echt)scheidingstraject is immers veel meer dan alleen een zakelijk en juridisch geschil. Wij streven naar een regeling in overleg met en in het belang van alle betrokkenen en we hebben daarbij speciaal aandacht voor de positie van de kinderen. Wij zoeken naar de beste oplossing met lang houdbare afspraken. Wij vinden nazorg belangrijk en in dat kader bieden wij een evaluatiegesprek zes maanden na afronding van een zaak.

Wij zullen bij de start van een zaak altijd samen met onze cliënten onderzoeken op welke wijze wij hen het beste kunnen bijstaan als mediator, als advocaat of in een coachende rol.

Wij proberen een tijdrovende en kostbare inhoudelijke procedure bij de rechter te voorkomen.

Een eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

vFAS logo
VvCP logo

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.